Ga terug naar overzicht

Aankoopservice

Onderzoek, onderhandelingen en overdracht

50

Overname-onderzoek

Bij het overname-onderzoek wordt achterhaald door wie de door u gewenste domeinnaam is geregistreerd en of deze partij bereid is deze domeinnaam te verkopen. U ontvangt een overzichtelijk rapport waarin staat wie de huidige eigenaar van de domeinnaam is, de bereidheid tot verkoop en eventueel de vraagprijs. Tevens voorzien de experts van DomeinOvername.nl u van een passend advies over de mogelijke vervolgstappen.

Controle merkinbreuk

Als u de mogelijkheid heeft de door u gewenste domeinnaam over te nemen is dat goed nieuws. Het kan echter zijn dat u met deze domeinnaam inbreuk maakt op een bestaand merk. Om te voorkomen dat de domeinnaam die u wilt overnemen onbruikbaar blijkt te zijn vanwege merkinbreuk, kunnen de experts van DomeinOvername.nl een inbreukcheck voor u uitvoeren.

Onderhandelingen en overdracht

Als de domeinnaam die u wilt bemachtigen beschikbaar blijkt te zijn en u heeft eventueel een inbreukcheck gedaan, kan de onderhandeling over de overnameprijs starten. De experts van DomeinOvername.nl zijn dagelijks actief in de markt van domeinnamen en weten wat een goede prijs is voor de betreffende domeinnaam. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt! Als er overeenstemming is bereikt inzake overname van de domeinnaam en de prijs, dan begeleidt DomeinOvername.nl u bij de overdracht van de domeinnaam.

Volgende